طرح توجیهی تولید رشته آشی و پلویی به ظرفیت 360 تن در سال

طرح توجیهی تولید رشته آشی و پلویی به ظرفیت 360 تن در سال

دانلود فایل

360 تن در سال تهیه شده در سال 1385 طرح توجیهی تولید رشته آشی و پلویی به ظرفیت بسمه تعالی وزارت تعاون معاونت طرح و برنامه دفتر امور اقتصادی و تسهیلات بانكی 1 خلاصه طرح: موضوع طرح: تولید رشته آشی و پلویی دستگاه صادره كننده مجوز: وزارت صنایع و معادن ظرفیت اسمی تولیدات: 360 تن نوع تولیدات: تولید رشته آشی و پلویی تعداد شاغلین: 8 نفر 1474 میلیون ریال / سرمایه گذاری كل طرح: 66 1344 میلیون ریال / سرمایه گذاری ثابت: 53 130 میلیون ریال / سرمایه در گردش: 14 درآمد سالیانه: 1620 میلیون ریال 269 میلیون ریال / سود ویژه: 95 4 سال / دوره بازگشت سرمایه: 8 20 درصد / نرخ بازدهی سرمایه: % 7 مشخصات سرمایه گذاری طرح: 2 مقدمه با توجه به ورود تكنولوژیهای جدید و بهمره آن فرهنگ مرتبط با آن در اقشار مختلف جامعه غذاهای متنوعی در بین افراد رایج شده است و نوع مواد مصرفی با در نظر گرفتن دو فاكتور اساسی یعنی مطلوبیت فرهنگی و امكانات اقتصادی را در برنامه غذایی خود گنجانده اند. در این میان یكی از انواع غذاهایی كه با توجه به معیارهای مورد اشاره در خور توجه واقع شده است انواع رشته های آشی و پلویی می باشد كه گذشته از ظاهر مطلوب و تطابق با تحولات فرهنگی از جنبه اقتصادی نیز مقرون به صرفه است. ماده اولیه این رشته ها ، گندم می باشد كه خوراك اصلی و دائمی ما را تشكیل می دهد و این در شرایطی است كه تعدادی از استانهای كشور ، رشته مورد نیاز خود را از سایر استانها تامین می كنند.لذا این امر لزوم تشكیل چنین كارخانجاتی را در مناطقی از كشور كه مصرف بیشتری دارند را نشان می دهد. روش تولید : ابتدا آرد را به صورت خمیر درآورده كه این عمل در دستگاه خمیركن انجام می گیرد. سپس خمیر ساخته شده وارد دستگاه خمیر پهن كن می شود ، سپس خمیر پهن شده برش داده می شود و بعد از آن وارد اطاق خشك كن می شود تا عمل خشك كردن انجام بگیرد . سپس محصول آماده شده بسته بندی شده و آماده عرضه به بازار خواهد بود. با توجه به مصرف بالای انواع رشته های خوراكی در ایران ، توجیه اقتصادی اجرای این طرح مناسب بوده ضمن اینكه با اجرای این طرح ، می توان بستر مناسبی را برای اشغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد كه با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان می توانند سهم بسزایی در آن داشته باشند. 3 0/000001 قیمت واحد قیمت كل (ریال) (میلیون ریال) 200 100000 0/000001 مساحت هزینه واحد هزینه كل (متر مربع) (ریال) (میلیون ریال) 1 خاكبرداری 27 50000 530 2 دیوار كشی 50 500000 100 3 فضای سبز ، خیابان كشی 30 200000 150 107 – – 0/000001 مساحت زیر بنا هزینه واحد هزینه كل (متر مربع) (ریال) (میلیون ریال) 1 سالن تولید 240 1200000 200 سالن خشك كن 96 1200000 80 2 ساختمان اداری و سرویس ها 60 1200000 50 3 انبار مواد اولیه 88 1100000 80 4 انبار محصول 88 1100000 80 5 ساختمان نگهبان و سرایدار 20 1000000 20 6 موتورخانه 22 1100000 20 614 – جمع 530 -1-3 ساختمانها: جمع ردیف شرح -1 سرمایه گذاری ثابت طرح -1-1 زمین محل اجرای طرح: 2000 ردیف شرح متراژ زمین -1-2 محوطه سازی: 4 هزینه كل (میلیون ریال) 2 سیستم اطفای حریق 7 3 آبرسانی( حق انشعاب و لوله كشی و … ) 40 4 تجهیزات اطاق خشك كن 30 5 منبع سوخت منبع 2000 لیتری 7 6 تاسیسات گرمایش و سرمایش 7 141 -1-4 تأسیسات و تجهیزات: 50 ردیف شرح مشخصات فنی 1 جمع برق رسانی(حق انشعاب و نصب تابلو و ترانس و كابل كشی و سیم كشی های مربوطه) 5 0 هزینه واحد هزینه كل (ریال) (میلیون ریال) 1 دستگاه خمیر كن 15 15000000 1 2 خمیر پهن كن (غلطك ریلی) 20 20000000 1 3 دستگاه برش 21 21000000 1 4 باسكول 3 3000000 1 59 – – -1-5 ماشین آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی : تعداد جمع ردیف نام ماشین آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی 6 قیمت واهد هزینه كل (ریال) (میلیون ریال) 1 وانت نیسان 90 90000000 1 90 – – هزینه كل (میلیون ریال) 11 1 7 2 12 3 30 هزینه كل (میلیون ریال) 25 1 10 2 7 3 42 -1-8 هزینه های قبل از بهره برداری: ردیف شرح جمع ردیف شرح اخذ جواز تاسیس و سایر مجوزها حقوق و دستمزد نگهبان در دوره سازندگی جمع -1-7 تجهیزات اداری و كارگاهی: ردیف شرح لوازم اداری(میز- صندلی- فایل- گوشی تلفن و …) لوازم آشپزخانه ابزار آلات كارگاهی (درصورت نیاز) جمع تهیه طرح و نقشه های مربوطه -1-6 وسایل نقلیه و وسایل حمل و نقل داخل كارخانه: تعداد 7 هزینه كل (میلیون ریال) 1 زمین 200 720/ 2 محوطه سازی و ساختمانها 5 3 تاسیسات و تجهیزات 141 4 وسایط نقلیه 90 59/ 5 ماشین آلات و تجهیزات 0 6 تجهیزات اداری و كارگاهی 30 62/ 7 هزینه های متفرقه و پیش بینی نشده( 5 % جمع بالا) 03 8 هزینه های قبل از بهره برداری 42 1344/ جمع 53 ردیف شرح هزینه های ثابت طرح 8 9/2 هزینه كل ریالی(هزار ریال) ارزی (دلار) (میلیون ریال) 1 آرد 455 1300 350 16/ 2 نمك 25 650 25 3/9 6500 0/ 3 پلاستیك 6 80 0/ 4 جعبه مقوایی یك كیلوگرمی (عدد) 2 400000 555/2 0 8450/2 400375/6 360000 هزینه واحد -2 هزینه های جاری طرح: جمع ردیف شرح -2-1 مواد اولیه و بسته بندی: مصرف سالیانه (تن) 9 حقوق ماهیانه حقوق سالیانه (ریال) (میلیون ریال) 1 مدیر طرح 48 4000000 1 3 كارمند اداری 24 2000000 1 48 – 2 33/6 81/6 حقوق ماهیانه حقوق سالیانه (ریال) (میلیون ریال) 1 مدیر تولید 42 3500000 1 كارگر ماهر 30 2500000 1 كارگر ساده 48 2000000 2 2 راننده و تداركات 24 2000000 1 3 نگهبان 24 2000000 1 168 – 6 117/6 285/6 367/2 شرح تعداد -2-3 حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی: مزایا و پاداش و حق بیمه كارفرما (معادل 70 % جمع حقوق) ردیف -2-2 حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی: تعداد مزایا و پاداش و حق بیمه كارفرما (معادل 70 % جمع حقوق) جمع كل جمع ردیف شرح جمع كل جمع جمع كل حقوق و مزایای پرسنل : تولیدی + غیر دولتی 10 هزینه واحد هزینه كل (ریال) (میلیون ریال) 1 برق كیلو وات ساعت 50 200 250000 4/ 2 بنزین لیتر 8 800 6000 4/ گازوئیل لیتر 8 160 30000 0/ 3 نفت لیتر 56 160 3500 22/ 4 آب مترمكعب 5 1500 15000 82/66 – – ارزش دارایی (میلیون ریال) درصد مبلغ درصد مبلغ 14/41 2 72/05 10 720/ 1 محوطه سازی و ساختمانها 5 7/05 5 16/ 2 تاسیسات و تجهیزات 92 12 141 9/ 3 وسایط نقلیه 00 10 18 20 90 2/95 5 5/ 4 ماشین آلات و تجهیزات 9 10 59 3/ 5 تجهیزات اداری و كارگاهی 00 10 6 20 30 36/41 – 118/87 – -2-5 استهلاك و تعمیر و نگهداری: واحد مصرف سالیانه جمع ردیف شرح جمع ردیف شرح استهلاك -2-4 هزینه سوخت و انرژی: تعمیر و نگهداری 11 هزینه (میلیون ریال) 555/ 1 مواد اولیه و بسته بندی 15 367/ 2 حقوق و دستمزد 20 82/ 3 سوخت و انرژی 66 36/ 4 تعمیر و نگهداری 41 118/ 5 استهلاك 87 52/07 ( 6 پیش بینی نشده ( 5%جمع ردیف 1 الی 4 1212/36 هزینه (هزار ریال) درصد مبلغ درصد مبلغ 555/15 100 0/00 0 555/ 1 مواد اولیه و بسته بندی 15 110/16 30 257/04 70 367/ 2 حقوق و دستمزد كاركنان 20 66/13 80 16/53 20 82/ 3 سوخت و انرژی 66 29/13 80 7/28 20 36/ 4 تعمیر و نگهداری 41 16/20 100 0/00 0 16/ 5 هزینه اداری و فروش ( 1% فروش) 20 0 0 2/69 100 2/ 6 بیمه كارخانه(دو در هزار سرمایه ثابت) 69 33/85 65 18/22 35 52/ 7 پیش بینی نشده 07 0 0 118/87 100 118/ 8 استهلاك 87 810/61 – 420/64 – 1231/25 هزینه ثابت هزینه متغیر جدول هزینه های جاری طرح جمع ردیف شرح -2-6 جدول هزینه های ثابت و متغیر تولید: جمع ردیف شرح 12 هزینه كل (هزار ریال) 92/ 1 مواد اولیه ( 2 ماه مواد اولیه و بسته بندی) 53 130/14 جمع (میلیون ریال) 1302/ 1 سرمایه گذاری ثابت 53 42/ 2 هزینه های قبل از بهره برداری 00 130/ 3 سرمایه درگردش 14 1474/66 37/61 جدول سرمایه گذاری: ردیف هزینه های طرح سرمایه در گردش: جمع ردیف شرح 2 تنخواه گردان ( 20 روز هزینه های تولید به جزء هزینه مواد اولیه و بسته بندی) جمع 13 بهای فروش واحد = ظرفیت فروش = تن كل درآمد فروش = هزینه ثابت سود ناویژه : 388 سود ناویژه = – فروش سالیانه / میلیون ریال 75 محاسبه سود ویژه : سود ناویژه : میلیون ریال میلیون ریال میلیون ریال هزینه متغیر تولید- فروش = قیمت تمام شده واحد محصول میلیون ریال 3 – قیمت تمام شده هر واحد تولید(كیلوگرم): 4 – قیمت فروش كالا : ریال هزینه ثابت تولید 3420/14 1620 360 میزان فروش در نقطه سر به سر : محاسبه نقطه سر به سر : = 52/ درصد % 0 = جمع هزینه های سالیانه تولید ظرفیت سالیانه تولید 4/5 1- هزینه متغیر فروش كل میلیون ریال 100× 81/60 16/20 388/75 – حقوق و دستمزد پرسنل اداری – هزینه های اداری و فروش كسر می شود: هزینه های عملیاتی شامل: هزینه های تولید سالیانه = 841/ میلیون ریال 91 14 میلیون ریال میلیون ریال میلیون ریال 945/ میلیون ریال 78 805/ میلیون ریال 91 290/ سود عملیاتی : 95 كسر می شود: هزینه های غیرعملیاتی شامل: 21/ – استهلاك هزینه های قبل از بهره برداری (دو ساله) 00 269/ – سود ویژه قبل از كسر مالیات 95 نرخ بازدهی سرمایه : = 20/ درصد % 7 سود ویژه قبل از كسر مالیات سرمایه گذاری ثابت دوره بازگشت سرمایه : = 4/ سال 8 سرمایه گذاری ثابت طرح سود ویژه قبل از كسر مالیات فروش كل درصد = ارزش افزوده خالص فروش كل ارزش افزوده ناخالص ارزش افزوده ناخالص : 49/7% ارزش افزوده خالص =( استهلاك قبل از بهره برداری + استهلاك دارائیها)-(ارزش افزوده ناخالص) = ارزش افزوده ناخالص به فروش = ارزش افزوده خالص به فروش = ارزش افزوده ناخالص =( تعمیر و نگهداری + سوخت و انرژی + مواد اولیه و بسته بندی)-(فروش كل) 58/ درصد % 4 15 طرح توجیهی تولید رشته آشی و پلویی به ظرفیت 360 تن در سال بسمه تعالی وزارت تعاون معاونت طرح و برنامه دفتر امور اقتصادی و تسهیلات بانكی1 خلاصه طرح: موضوع طرح: تولید رشته آشی و پلویی دستگاه صادره كننده مجوز: وزارت صنایع و معادن ظرفیت اسمی تولیدات: 360 تن نوع تولیدات: تولید رشته آشی و پلویی تعداد شاغلین: 8 نفر سرمایه گذاری كل طرح:1474.66 سرمایه گذاری ثابت:1344.53 سرمایه در گردش:.130.14 درآمد سالیانه: 1620 میلیون ریال سود ویژه: 269.95 دوره بازگشت سرمایه: 4.8 سال  / نرخ بازدهی سرمایه: 20.7 مشخصات سرمایه گذاری طرح: مقدمه با توجه به ورود تكنولوژیهای جدید و بهمره آن فرهنگ مرتبط با آن در اقشار مختلف جامعه غذاهای متنوعی در بین افراد رایج شده است و نوع مواد مصرفی با در نظر گرفتن دو فاكتور اساسی یعنی مطلوبیت فرهنگی و امكانات اقتصادی را در برنامه غذایی خود گنجانده اند. در این میان یكی از انواع غذاهایی كه با توجه به معیارهای مورد اشاره در خور توجه واقع شده است انواع رشته های آشی و پلویی می باشد كه گذشته از ظاهر مطلوب و تطابق با تحولات فرهنگی از جنبه اقتصادی نیز مقرون به صرفهاست.ماده اولیه این رشته ها ، گندم می باشد كه خوراك اصلی و دائمی ما را تشكیل می دهد و این درشرایطی است كه تعدادی از استانهای كشور ، رشته مورد نیاز خود را از سایر استانها تامین می كنند.لذااین امر لزوم تشكیل چنین كارخانجاتی را در مناطقی از كشور كه مصرف بیشتری دارند را نشان می دهد.روش تولید :ابتدا آرد را به صورت خمیر درآورده كه این عمل در دستگاه خمیركن انجام می گیرد. سپس خمیرساخته شده وارد دستگاه خمیر پهن كن می شود ، سپس خمیر پهن شده برش داده می شود و بعد ازآن وارد اطاق خشك كن می شود تا عمل خشك كردن انجام بگیرد . سپس محصول آماده شده بستهبندی شده و آماده عرضه به بازار خواهد بود.با توجه به مصرف بالای انواع رشته های خوراكی در ایران ، توجیه اقتصادی اجرای این طرح مناسب بوده ضمن اینكه با اجرای این طرح ، می توان بستر مناسبی را برای اشغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد كه با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان می توانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.

  • آزمون شكل گیری مفهوم ویگوتسكی

    آزمون شكل گیری مفهوم ویگوتسكی,دانلود آزمون شكل گیری مفهوم ویگوتسكی دانلود فایل آزمون شكل گیری مفهوم ویگوتسكی " لوسیمونوویچ ویگوتسكی" درسال 1896 در اورشا متولد شد. تحصیلات عالی خود را در دانشگاه های مسكو وشانیاوسكی دنبال كرد و درسال 1917…

  • پیشینه پژوهش و مبانی نظری پیشرفت تحصیلی (فصل دو)

    پیشینه پژوهش و مبانی نظری پیشرفت تحصیلی (فصل دو) دانلود فایل پیشینه پژوهش و مبانی نظری پیشرفت تحصیلی (فصل دو) در  39صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)…

  • پاورپوینت محاسبات لامبدا

    پاورپوینت محاسبات لامبدا دانلود فایل پاورپوینت محاسبات لامبدا سیستمی با سه جزء: نشانه گذاری برای تعریف توابع سیستمی برای اثبات تساوی گزاره ها مجموعه ای از قوانین که کاهش (reduction) نام دارد تاریخچه :  هدف اصلی: تئوری اصلی جانشینی برای…

  • اختلال یادگیری ریاضی

    اختلال یادگیری ریاضی,دانلود,دانلود اختلال یادگیری ریاضی,دانلود اندروید,دانلود پاورپوینت,دانلود پایان نامه,دانلود پرسشنامه,دانلود پروژه,دانلود طرح توجیهی,دانلود فایل,دانلود کتاب,دانلود گزارش کارآموزی,دانلود مقاله,دانلود نرم افزار,دانلود نمونه سوالات,کار در منزل,کسب درآمد اینترنتی دانلود فایل مقد‌مه یک اختلال یاد‌گیری، اختلالی عصب زیست شناختی است که از…

  • پاورپوینت کارآفرینی مبتنی بر دانش شرط لازم برای اشتغال مؤثر دانش آموختگان آموزش عالی

    پاورپوینت کارآفرینی مبتنی بر دانش شرط لازم برای اشتغال مؤثر دانش آموختگان آموزش عالی دانلود فایل پاورپوینت کارآفرینی مبتنی بر دانش شرط لازم برای اشتغال مؤثر دانش آموختگان آموزش عالی دانش آموختگان آموزش عالی در کشورهای پیشرفته یادگیرنده ،خلاق ، نوآور…