پاورپوینت بررسی اثر فرآیند تابش بر ماده غذایی,دانلود پاورپوینت بررسی اثر فرآیند تابش بر ماده غذایی
پاورپوینت بررسی اثر فرآیند تابش بر ماده غذایی فهرست مطالب عنوان 1- مقدمه و تاریخچه 2- تعریف تابش 3- امتیازات تابش 4- واحدهای اندازهگیری 5- اثرات مختلف تابش در مواد غذایی 5-1- اثر بر میكروارگانیسمها 5-2- اثر بر روی آنزیم ها 5-3-اثر برفاكتورهای تغذیهای و اجرای غذایی 5-3-1- تأثیر برروی پروتئینها 5-3-2- تأثیر برروی چربیها 5-3-3- تأثیر برروی كربوهیدراتها 5-3-4- تأثیر برروی ویتامینها 5-4- اثر تابش برروی خواص ارگانولپتیكی 5-4-1- عطر و بو 5-4-2- مزه 5-4-3- رنگ 5-4-4- بافت 6- شیوه عمل پرتوهای تابیده شده 7- نقشهای مختلف تابش در مواد غذایی 7-1- استریلیزاسیون تجاری مواد غذایی (Radappertization) 7-2- استریلیزاسیون معمولی مواد غذایی (Radicidation) 7-3- پاستوریزاسیون مواد غذایی (Radurization) 7-4- ضدعفونی مواد غذایی (Disinfection) 7-5- آفتزدایی مواد غذایی (Disinfestations) 7-6- جلوگیری از جوانهزدن 8- اثرات سودمند پرتودهی (Benefits) 9- خطرات و معایب اشعهدهی (Risks) 10- ایمنی و كنترل كیفیت غذاهای تابش داده شده 11- ایمنی واحدهای تابشدهنده 12- نكاتی درباره آژانسها كنترل و اجرایی 13- برخی اطلاعات جدید در زمینه ایمنی فرآیند اشعهدهی 14- بررسی و برآورد هزینههای تشعشع 15- بکارگیری سیستم HACCP در غذاهای اشعه دیده 16- نتیجهگیری 1- مقدمه و تاریخچه تابش: كشف رادیواكتیویته در سال 1986 فیزیكدان فرانسوی هانری بكرل (H. Bequrel) مطالعات ابتدائی در مورد پدیده رادیواكتیویته نشان میدهد كه انتشار اشعه مستقل از هر گونه شرایط فیزیكی و شیمیائی است. مثلاً قرار دادن یك عنصر رادیواكتیو در شعله آتش یا قرار دادن آن در هوای آزاد و یا در آب معمولی هیچ تأثیری در قدرت اشعهدهی آن ایجاد نمیكند.